Clatter LabsHelp Center

Can children under 13 use Clatter Labs?

PolicyUpdated

No. The services aren't directed to children under 13, and children under 13 aren't allowed to create an account or use them. Practices are designed to align with the US COPPA law (Privacy Policy, Section 37).

If we learn a child under 13 has an account, we suspend it and delete the personal data promptly, keeping only minimal records needed to stop re-registration or required by law.

Still need help?#

We usually reply within the first hour, and always within 24 hours.

Related articles

Still need help?

Tried the steps above and still stuck? Email us. We usually reply within the first hour, and always within 24 hours. A full support team is with you.

Infrastructure questions, or permanent deletion of your data
infrastructure@clatterlabs.xyz
For deleting your whole account or the data of one service.