Can teenagers use Clatter Labs?
Yes, if you're 13 or older (or older if your country sets a higher minimum age).
- 13 to 17: you need a parent or legal guardian's consent where the law of your country requires it (Terms, Section 4).
- In the EU/EEA under 16 (or your country's digital-consent age): a parent must give or authorise consent where we rely on consent.
- In Egypt, under 18: you may use the services only with a parent or guardian's consent (Law No. 151 of 2020).
- Purchases of plans or credits go through a parent or guardian.
- We may ask you to confirm your age, and for evidence of consent.
Still need help?#
- Email support@clatterlabs.com or team@clatterlabs.xyz.
- Questions about our infrastructure, or permanent deletion of your data (your whole account or one service): infrastructure@clatterlabs.xyz.
We usually reply within the first hour, and always within 24 hours.
Related articles
Still need help?
Tried the steps above and still stuck? Email us. We usually reply within the first hour, and always within 24 hours. A full support team is with you.
Infrastructure questions, or permanent deletion of your data
infrastructure@clatterlabs.xyzFor deleting your whole account or the data of one service.